Tyron Woodley wil derde gevecht met Jake Paul maar dan MMA Nieuws
Nieuws

Tyron Woodley wil derde gevecht met Jake Paul maar dan MMA

Tyron Woodley wil derde gevecht met Jake Paul maar dan MMA

Tyron Woodley gelooft dat hij en Jake Paul opnieuw kunnen vechten, maar dit keer in MMA.

Voormalig UFC-ster Woodley maakte zijn boksdebuut tegen Paul in augustus 2021, waarbij Paul won in een gevecht dat de voormalige UFC-kampioen dacht te winnen. De twee kwamen een paar maanden later, in december, opnieuw bij elkaar, maar deze keer was het Paul die won door knock-out.

Hoewel Woodley verloor door knock-out, waren beide gevechten competitief, dus hij staat open voor een trilogie in het boksen. Maar nu Paul bij PFL tekende om in MMA te vechten, zegt Woodley dat een MMA-gevecht veel intrigerender is voor hem en de fans.

Ik kan boksen, maar ik ben geen bokser

Woodley benadrukte dat hij niet echt een bokser is, maar dat hij wel begrijpt waarom mensen zo denken. "Ik vraag mensen niet om me te zien als een bokser, maar als iemand die kan vechten, die een goed verdedigingsspel heeft en die als underdog kan winnen", zei hij.

"Ik weet dat mensen me zien als een bokser, maar ik ben geen bokser. Ik heb alleen MMA-gevechten gevochten. Ik heb alleen MMA-trainingen gedaan. Ik heb geen bokslessen gevolgd. Ik kan boksen, maar ik ben geen bokser. Dus een gevecht tegen Jake in MMA bij PFL zou mooi zijn", aldus Woodley.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws