UFC-ster Tyron Woodley maakt kickboksdebuut! 'Ik schop ze allemaal neer' Nieuws
Nieuws

UFC-ster Tyron Woodley maakt kickboksdebuut! 'Ik schop ze allemaal neer'

UFC-ster Tyron Woodley maakt kickboksdebuut! 'Ik schop ze allemaal neer'

Tyron Woodley de voormalige UFC-kampioen weltergewicht, die in april 41 wordt, is van plan om zijn comeback in de vechtsport te maken.

Kickboksen is wat Woodley voor ogen heeft. "Ik denk dat ik ga voor een kickboksgevecht", vertelde Woodley aan The MMA Hour. gisteren “Elke keer als ik iemand schop, raken ze de grond, waarom schop ik mensen niet meer? ACL's gescheurd, Jake Shields een paar keer neergeslagen", zegt Woodley.

Ik schop ze allemaal neer

"ik heb zelfs 'Wonderboy' neergeslagen toen ik schopte, brak mijn voet toen ik hem in de Kung Fu Panda-buik schopte. Ik schop hard, dus waarom zou ik daar niet aan denken? Ik denk dat dat me geleidelijk weer zal opbouwen. Ik wil het jaar afsluiten met MMA.”

Woodley heeft niet meer gevochten sinds een verbluffend knock-out verlies in de zesde ronde tegen Jake Paul eind 2021. Dit was zijn tweede opeenvolgende nederlaag tegen Paul. Daarvoor nam Woodley afscheid van UFC na vier opeenvolgende nederlagen. Een tijdlijn voor zijn kickboks debuut moet nog worden bepaald.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws