's Werelds gevaarlijkste vechter stopt ermee! 'Carrière vol grandioze overwinningen' Nieuws
Nieuws

's Werelds gevaarlijkste vechter stopt ermee! 'Carrière vol grandioze overwinningen'

's Werelds gevaarlijkste vechter stopt ermee! 'Carrière vol grandioze overwinningen'

Dave Leduc zal in mei 2023 voor de laatste keer de ring in gaan voor zijn tiende titelverdediging als de Openweight Myanmar-kampioen. Leduc en Marshall Fighting Championship (MFC), een op Crypto gebaseerde organisatie, hebben bevestigd dat hij zijn pensioengevecht zal aangaan in mei.

Het gevecht van Leduc zal tegen een nog niet aangekondigde Thaise vechter zijn en wordt naar verluidt gecommentarieerd door de legendarische Nederlandse vechter Bas Rutten. Leduc heeft de sport van Lethwei op een nieuw niveau gebracht, met een carrière vol grandioze overwinningen. Mede dankzij zijn onvermoeibare steun aan sportscholen in Myanmar.

Dave Leduc is de gevaarlijkste vechter ter wereld

Leduc heeft een opmerkelijke carrière achter de rug. Hij heeft veel sportscholen in Myanmar geholpen en onlangs Lethwei-ster Tun Lwin Moe geholpen met zijn sportschool Tawwinirra Lethwei en Boxing Club. Bovendien is hij de best betaalde Lethwei-vechter in de geschiedenis De Canadees heeft hij veel overwinningen behaald op elite Muay Thai-vechters (lees verder onder video).

Lethwei is een traditionele Birmese krijgskunst die de laatste jaren aan populariteit heeft gewonnen als vechtsport. Het staat bekend om zijn agressieve vechtstijl, waaronder het gebruik van stoten, trappen, ellebogen, knieën en kopstoten, waardoor het een van de meest meedogenloze en intense vechtsporten ter wereld is. Vechters winnen veelal door knock-out.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws