'Tumor is terug'! Kickbokser Robbie Hageman gaat gevecht aan Nieuws
Nieuws

'Tumor is terug'! Kickbokser Robbie Hageman gaat gevecht aan

'Tumor is terug'! Kickbokser Robbie Hageman gaat gevecht aan

Robbie Hageman zal op 8 januari voor de laatste keer de ring in gaan tegen William Diender. Drie jaar geleden werd een hersentumor bij het talent geconstateerd, deze werd met een operatie verwijderd. Echter is de tumor weer aangegroeid.

In een interview met ED.nl verteld Hageman die een van de grootste kickboks talenten bij Glory Kickboxing was dat hij zijn laatste wedstrijd zal vechten. Over de terugkeer van de tumor zegt Hageman; ,,Het was wel schrikken natuurlijk", zegt Hageman. ,,Ik heb en had nergens last van, waardoor ik het ook totaal niet zag aankomen. "

,,Maar tijdens een controle zijn de doktoren er achter gekomen dat de tumor weer is aangegroeid. Na de eerste operatie vertelden ze me dat dat eigenlijk tien tot vijftien jaar zou duren, maar dat is nu dus al na dik twee jaar gebeurd.” Toch laat de kickbokser die veel kracht vindt in zijn geloof zich niet zomaar aan de kant zetten.

Ik wordt beter

Tijdens het uitverkochte Enfusion Gala in Antwerpen van de Antwerp Fight Organisation (AFO), zal Hageman tegen Diender de ring in gaan. Er werd hem verteld dat hij nooit meer zou kickboksen maar dat liet Hageman niet over zijn kant gaan; ,,Wat de dokters niet voor mogelijk gehouden hadden, blijkt toch mogelijk, dankzij God”, zegt Hageman.

Het gevecht in de ring zal niet de enige ook de strijd tegen de hersentumor zal Hageman aangaan. ,,Ik vertrouw op God. Iedereen weet dat ik gelovig ben en daar houd ik aan vast. Ik voel me goed, heb nergens last van. Ik geloof erin dat ik beter word en nog lang leef, hoe dan ook", aldus Hageman.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws