Bodyguard rapper 6ix9ine wil knokken met daders aanval op zijn baas! 'Ik geef je er 10.000 voor' Nieuws
Nieuws

Bodyguard rapper 6ix9ine wil knokken met daders aanval op zijn baas! 'Ik geef je er 10.000 voor'

Bodyguard rapper 6ix9ine wil knokken met daders aanval op zijn baas! 'Ik geef je er 10.000 voor'

Bam Bam de bodyguard van de rapper Tekashi 6ix9ine biedt de daders van de aanval op zijn baas in de kleedkamer van een sportschool in Miami, tienduizend dollar om tegen hem te vechten.

De rapper, wiens echte naam Daniel Hernandez is, werd eerder deze week op brute wijze aangevallen door drie mannen. Na afloop postten ze er zelfs trots over op social media. Het incident komt vijf jaar nadat de rapper getuigde tegen leden van een bende om zijn eigen straf te verzachten. Nadat hij verschillende misdaden had gepleegd waaronder een gewapende overval en poging tot moord.

Rapper 6ix9ine bodyguard biedt aanvallers 10.000 om te vechten

De bodyguard van Tekashi, genaamd Bam-Bam oud bokser en MMA-vechter, heeft de schuldigen uitgedaagd tot een gevecht met $10.000 als prijs. In een Instagram-post dreigde hij: "Als je verliest, sterf je". Hij heeft ook geprobeerd om Bullet Guzman, die veel mensen verantwoordelijk houden voor de aanval uit te dagen.

Het sportschool incident niet het enige probleem waarin de rapper is verzeild geraakt sinds zijn aanvankelijke arrestatie. Vorige week meldde Page Six dat de rapper uit het LoanDepot Park in Miami werd gegooid nadat hij een scène had gemaakt terwijl hij "hevig aangeschoten" was.

Een bron vertelde dat hij "hevig aangeschoten was en andere gasten stoorde". Hij was dronken, in de war en buiten controle. Er waren veel gezinnen aanwezig en hij stoorde de mensen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws