Verliezers Costa en Vettori als headliner tijdens UFC evenement oktober MMA Nieuws
MMA Nieuws

Verliezers Costa en Vettori als headliner tijdens UFC evenement oktober

Verliezers Costa en Vettori als headliner tijdens UFC evenement oktober

De UFC heeft nog geen locatie voor het evenement bekend gemaakt. Costa is niet meer in de Octagon gestapt sinds hij afgelopen september een titelwedstrijd verloor van regerend kampioen Israel Adesanya tijdens UFC 253. De Braziliaan weet zijn verlies aan het drinken van teveel wijn.

Verliezers

Het verlies markeerde de eerste van zijn professionele carrière. De Braziliaan heeft zich sindsdien teruggetrokken uit twee wedstrijden tegen Robert Whittaker en Jared Cannonier. Vettori leed ook een verlies in een herkansing tegen Adesanya op UFC 263. De nederlaag maakte een einde aan de winnen reeks van vijf gevechten van de Italiaan.

Vettori daagde Costa uit na zijn laatste verlies en zei: ,,Als hij een gevecht kan maken, zou ik deze man zeker willen bevechten." Dit lijkt nu uit te komen, de UFC moet nog een locatie voor het gevecht aankondigen en een officiële bevestiging.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws