Topvoetballer Glen Helder wordt kickboks coach (video)
Home / Nieuws / Topvoetballer Glen Helder wordt kickboks coach (video)

Topvoetballer Glen Helder wordt kickboks coach (video)

Glen Helder de voormalige international en voetballer wordt assistent kickboks coach voor de Nederlandse top vechtsport organisatie Enfusion. In oktober gaat Helder een aantal weken aan de slag.

Enfusion onder leiding van CEO Edwin van Os, komt met een format welke in oktober een aantal topgevechten zal brengen. Zo is er een MMA-toernooi (68kg) voor kickboksers die een stap willen maken naar de Mixed Martial Arts. Een kickboks toernooi op 70 kg en een Extreme stand-up 8 man toernooi voor vrouwen.

De vechtsport organisatie timmert flink aan de weg en haalt grote namen binnen zoals Helder, naast topvechters. De voormalige voetballer stond zelf als eens in de ring bij Enfusion, nu zal hij een team van vechters coachen die mee doen.

Mee kijken

Edwin van Os vertelde onze redactie dat de gevechten en toernooien opgenomen worden, maar in documentaire vorm zal worden uitgezonden in november dit jaar. Dagelijks zullen er korte updates op social media waar de vorderingen van de vechters en meer te zien zal zijn.

De deelnemers aan het kickboks toernooi kunnen een kans op een titelgevecht verdienen, welke later in Abu Dhabi zal plaatsvinden. De vechters komen uit Nederland maar ook uit andere landen.

Bekijk ook

Mislukte MMA’er daagt vechtlegende uit! ‘Kom maar op dan!’

Dat Parr niet niet bang is om een uitdaging aan te gaan

Wraakgevecht! Usman vs Covington 2 gepland voor november

Kamaru Usman en Colby Covington zullen het eindelijk nog een keer over doen in de UFC-kooi.

Ringarts hecht opengeslagen wenkbrauw MMA-vechter aan elkaar

Jason Wilnis drukte gisteren zijn stempel op de MMA-wereld

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page