Topvoetballer Glen Helder wordt kickboks coach (video)
Home / Nieuws / Topvoetballer Glen Helder wordt kickboks coach (video)

Topvoetballer Glen Helder wordt kickboks coach (video)

Glen Helder de voormalige international en voetballer wordt assistent kickboks coach voor de Nederlandse top vechtsport organisatie Enfusion. In oktober gaat Helder een aantal weken aan de slag.

Enfusion onder leiding van CEO Edwin van Os, komt met een format welke in oktober een aantal topgevechten zal brengen. Zo is er een MMA-toernooi (68kg) voor kickboksers die een stap willen maken naar de Mixed Martial Arts. Een kickboks toernooi op 70 kg en een Extreme stand-up 8 man toernooi voor vrouwen.

De vechtsport organisatie timmert flink aan de weg en haalt grote namen binnen zoals Helder, naast topvechters. De voormalige voetballer stond zelf als eens in de ring bij Enfusion, nu zal hij een team van vechters coachen die mee doen.

Mee kijken

Edwin van Os vertelde onze redactie dat de gevechten en toernooien opgenomen worden, maar in documentaire vorm zal worden uitgezonden in november dit jaar. Dagelijks zullen er korte updates op social media waar de vorderingen van de vechters en meer te zien zal zijn.

De deelnemers aan het kickboks toernooi kunnen een kans op een titelgevecht verdienen, welke later in Abu Dhabi zal plaatsvinden. De vechters komen uit Nederland maar ook uit andere landen.

Bekijk ook

ZIEN! MMA-Vechter zonder hand scoort KO in 4 seconden: 2 tegen 1 wedstrijd

Gehandicapte MMA-vechter Alexander Karapetyan versloeg twee tegenstanders tegelijk in een Epic Fighting Championships-evenement in Rusland. Karapetyan.

Bokswedstrijd Vyacheslav Datsik tegen Alexander Emelianenko

Bokswedstrijd tussen neonazi en veroordeelde verkrachter geboekt

Een Russische bokspromotor heeft een gevecht geboekt tussen de twee beruchte vechters.

UFC-vechter ontsnapt wederom aan de dood: ‘Bloedde bijna leeg’

Weer een bijna-doodervaring.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page