Topvoetballer Glen Helder wordt kickboks coach (video) Nieuws
Nieuws

Topvoetballer Glen Helder wordt kickboks coach (video)

Topvoetballer Glen Helder wordt kickboks coach (video)

Glen Helder de voormalige international en voetballer wordt assistent kickboks coach voor de Nederlandse top vechtsport organisatie Enfusion. In oktober gaat Helder een aantal weken aan de slag.

Enfusion onder leiding van CEO Edwin van Os, komt met een format welke in oktober een aantal topgevechten zal brengen. Zo is er een MMA-toernooi (68kg) voor kickboksers die een stap willen maken naar de Mixed Martial Arts. Een kickboks toernooi op 70 kg en een Extreme stand-up 8 man toernooi voor vrouwen.

De vechtsport organisatie timmert flink aan de weg en haalt grote namen binnen zoals Helder, naast topvechters. De voormalige voetballer stond zelf als eens in de ring bij Enfusion, nu zal hij een team van vechters coachen die mee doen.

Mee kijken

Edwin van Os vertelde onze redactie dat de gevechten en toernooien opgenomen worden, maar in documentaire vorm zal worden uitgezonden in november dit jaar. Dagelijks zullen er korte updates op social media waar de vorderingen van de vechters en meer te zien zal zijn.

De deelnemers aan het kickboks toernooi kunnen een kans op een titelgevecht verdienen, welke later in Abu Dhabi zal plaatsvinden. De vechters komen uit Nederland maar ook uit andere landen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws