Enfusion kickboxing kroont wereldkampioenen op zaterdag
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Enfusion kickboxing kroont wereldkampioenen op zaterdag

Enfusion kickboxing kroont wereldkampioenen op zaterdag

Enfusion kickboxing kroont wereldkampioenen op zaterdag

Tijdens het Enfusion 98 event zaterdagavond in Alkmaar, Nederland kroonde de organisatie twee nieuwe kampioenen.

Er lagen maar liefst twee vacante wereldtitels voor het grijpen bij de dames de -57 kg titel en bij de heren de 72,5 kg. De Curaçaose tiener Chellina Chirino veroverde de vacante titel -57 kg met een zwaarbevochten puntenoverwinning op de Belgische Helene Connart.

Enfusion topvechter Endy Semeleer won de Enfusion wereldtitel van 72,5 kg met een beslissing winst over vijf ronden van Nordin van Roosmalen. Met de overwinning heeft Semeleer zowel de Enfusion 75 als 72,5 kg wereldtitels in bezit.

De terugkeer van Hesdy Gerges

Hesdy Gerges keerde succesvol terug naar het kickboksen met een TKO-overwinning in de eerste ronde op Mohamed el Bouchabi. Dit was de eerste kickbokswedsrtijd van Gerges sinds 2018 toen hij tegenover Badr Hari stond bij GLORY Kickboxing.

Het evenement werd internationaal gestreamd via Enfusion Live en werd gehouden zonder publiek. Enfusion is de eerste kickboks organisatie die na de corona lockdown weer events organiseert op professionele niveau in Nederland.

Bekijk ook

Canelo Alvarez vs Caleb Plant officieel voor 6 november

Canelo Álvarez, WBA/WBC/WBO Super middengewicht wereldkampioen, zal het opnemen tegen ongeslagen IBF Super middengewicht wereldkampioen Caleb Plant. De historische confrontatie zal plaatsvinden op zaterdag 6 november in de MGM Grand Garden Arena in Las Vegas.

De tandjes! UFC’er geeft update over kapot geslagen gebit (video)

De vechter leed een van de meest gruwelijke blessures

Topjudoka BEUKT zich naar winst in kickboks debuut (video)

Het gevecht ging over de volle drie ronden

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page