? | Topvechters brengen eerbetoon aan overleden kickbokslegende Branko Cikatić Nieuws
Nieuws

? | Topvechters brengen eerbetoon aan overleden kickbokslegende Branko Cikatić

? | Topvechters brengen eerbetoon aan overleden kickbokslegende Branko Cikatić

Legendarische Japanse vechters hielden hun woord ter ere van kickbokslegende Branko Cikatić

De onlangs overleden Branko Cikatić werd deze zondag geëerd met een toernooi gehouden in zijn naam. Onder de groten die hun respect kwamen betuigen was Antonio Inoki, een legendarische worstelaar en MMA-vechter, die ooit met Muhammad Ali vocht.

Er waren meer grote namen zoals Nobu Hayashi, Hiromi Amada en Shinya Aoki. Het eerbetoon was live te zien en veel fans uit Japan, Nederland, de VS en Rusland toonde hun medeleven. Cikatić trainde bij Chakuriki van de Nederlandse kickboks pionier Thom Harinck.

Ontroerd

Cikatić overleed in maart dit jaar na een lange en zwaar ziekbed, de tijger uit Kroatië boekte grote successen in het verleden. Wegens de reis beperkingen keek de familie van Cikatić mee via youtube waar het eerbetoon live werd uitgezonden.

"We hebben de live-uitzending bekeken en waren natuurlijk ontroerd. We waren bij mijn moeder in Karlovac en we konden niet ophouden met huilen. We huilden van verdriet, we huilden van trots, "zegt Ivana Davidovski Cikatić.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws