Topvechter Nabil Haryouli in actie tijdens historisch MMA-evenement in Alkmaar Nieuws
Nieuws

Topvechter Nabil Haryouli in actie tijdens historisch MMA-evenement in Alkmaar

Topvechter Nabil Haryouli in actie tijdens historisch MMA-evenement in Alkmaar

Hexagone MMA en Enfusion Cage Events bundelen krachten voor historisch MMA-evenement in Nederland met een dikke headliner tussen Nabil Haryouli en Shamil Uvaysov.

Op 28 oktober 2023 zal Hexagone MMA, de Franse MMA-organisatie, voor het eerst in Nederland neerstrijken in samenwerking met Enfusion Cage Events (ECE). Het Hoornse Vaart-sportcomplex in Alkmaar zal het strijdtoneel zijn, met onder andere het veelbelovende gevecht tussen Nabil Haryouli en Shamil Uvaysov als headliner.

Deze historische samenwerking brengt vechters van Hexagone MMA en ECE samen voor een unieke avond vol MMA-actie. Jerome Pourrut, medeoprichter van Hexagone MMA, is enthousiast over deze kans om met ECE samen te werken en noemt het een perfecte match.

Nabil Haryouli vs Shamil Uvaysov

Hexagone MMA breidt haar invloed wereldwijd uit, met eerdere evenementen in de Verenigde Arabische Emiraten en Duitsland, en partnerschappen met organisaties zoals GMC en BRAVE CF.

Edwin Van Os, CEO van ECE, verwacht een onvergetelijke avond en beschouwt Hexagone MMA als een van de meest ambitieuze MMA-organisaties in Europa. Nederlandse MMA-fans kunnen zich opmaken voor een avond vol actie en spektakel op 28 oktober 2023.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws