🎥 Badr Hari hoopt op gevecht met Rico Verhoeven in Grand Prix!' Heel ander niveau' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

🎥 Badr Hari hoopt op gevecht met Rico Verhoeven in Grand Prix!' Heel ander niveau'

🎥 Badr Hari hoopt op gevecht met Rico Verhoeven in Grand Prix!' Heel ander niveau'

Badr Hari hoopt op een Grand Prix-confrontatie met Rico Verhoeven en bekritiseert zijn tegenstander van vanavond, Uku Jürjendal.

Kickbokslegende Badr Hari staat op het punt te vechten tegen Uku Jürjendal in Bulgarije vanavond na een eerdere afzegging vanwege een aardbeving in Marokko. Hari twijfelt over de waarde van de Grand Prix-titel en nodigt indirect Glory kampioen Rico Verhoeven uit om deel te nemen.

Badr benadrukt dat winnen in de Grand Prix een hoger niveau van uitdaging betekent. "Wereldkampioen zijn is goed, maar de Grand Prix-kampioenstitel is een stap hoger. Drie gevechten op één avond vormen een enorme uitdaging. Ik zie het als een geweldige kans om me te kwalificeren voor de Grand Prix", zegt Badr die Verhoeven dus graag ziet deelnemen.

Badr Hari heeft de meeste toernooiervaring

"Ik denk dat ik de enige ben met ervaring in drie gevechten op één avond in toernooivorm," aldus de legende, die ook meer prijzengeld voor de Grand Prix bepleit. Hij betwijfelt of het huidige bedrag van een half miljoen de inspanning van drie gevechten rechtvaardigt. "Het hangt ervan af."

Toch ligt zijn focus momenteel op zijn aankomende gevecht in Bulgarije. Hij herinnert zich zijn beslissing om niet te vechten in Parijs vanwege de tragedie in Marokko en waardeert de steun van Glory en het begrip van het publiek. Hari vermeldt dat zijn tegenstander, James McSweeney, respectvol reageerde op de situatie en dat hij plannen heeft om terug te keren naar Frankrijk na het gevecht in Bulgarije.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws