Topvechter Michael Page slaat nieuwe weg in! 'Open voor alles' Nieuws
Nieuws

Topvechter Michael Page slaat nieuwe weg in! 'Open voor alles'

Topvechter Michael Page slaat nieuwe weg in! 'Open voor alles'

Michael 'Venom' Page, een bekende MMA-vechter, heeft aangekondigd dat hij nu een vrij man is na een contract van 10 jaar bij Bellator.

De 36-jarige weltergewicht staat bekend om zijn opvallende en theatrale vechtstijl. Hij wil nu zijn mogelijkheden binnen de vechtsportwereld verkennen en heeft interesse in andere gevechtsorganisaties.

Hoewel Bellator een clausule heeft voor het matchen van nieuwe contractaanbiedingen, gelooft Page dat de promotie hem de ruimte zal geven om andere kansen na te jagen. Hij heeft veel opties op tafel, inclusief een mogelijke terugkeer naar boksen of boksen zonder handschoenen.

Michael Page Klaar om Nieuwe Kansen te Ontdekken

Page heeft een indrukwekkende record bij Bellator met 17 overwinningen en 2 nederlagen, waarvan één in een controversiële verdeelde beslissing voor de interim-weltergewicht titel. Hij is van plan aanwezig te zijn bij UFC London.

Het nieuws van zijn contractverloop was verrassend, en hij denkt dat de onzekere status van een mogelijke verkoop van Bellator een rol heeft gespeeld in zijn huidige situatie. Nu heeft hij de kans om nieuwe mogelijkheden te verkennen in de MMA-oceaan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws