Topvechter Arek Wrzosek ontkent doelwit aanslag te zijn in Breda: 'Misverstand' Nieuws
Nieuws

Topvechter Arek Wrzosek ontkent doelwit aanslag te zijn in Breda: 'Misverstand'

Topvechter Arek Wrzosek ontkent doelwit aanslag te zijn in Breda: 'Misverstand'

Arek Wrzosek de bekende Poolse kickbokser en MMA-vechter zou het mogelijke slachtoffer zijn geweest van de moordaanslag voor de deur van Hemmers Gym in Breda. Wrzosek zelf ontkent dit en komt met een eigen verklaring.

In een recente ontwikkeling rondom een schokkende gebeurtenis bij Hemmers Gym in Breda eerder deze week, is de naam van Arek Wrzosek, de bekende Poolse kickbokser en MMA-vechter, naar voren gekomen. Er werd gespeculeerd dat Wrzosek het mogelijke doelwit was van een moordaanslag voor de deur van deze gerenommeerde kickboksschool.

Ontkenning door Wrzosek

In een reactie op deze speculaties heeft Wrzosek via sociale media een verklaring afgegeven. Hij bedankt zijn volgers voor hun bezorgdheid en benadrukt dat hij en Mark, een niet nader gespecificeerde persoon, in orde zijn. Wrzosek beschrijft de situatie als een toeval en een misverstand, en ontkent expliciet het doelwit te zijn geweest van de aanslag.

"Bedankt voor de bezorgdheid. Rustig aan, Mark en ik maken het goed. Ik beschouw de hele door de media beschreven situatie als toeval en misverstand", schrijft Arek Wrzosek die ontkent dat hij het beoogde doelwit zou zijn geweest.

Reactie op geruchten

Verder heeft Wrzosek de geruchten over een aanslag op zijn leven ontkend en aangegeven dat hij geen verdere uitspraken zal doen over het incident. "Ik ontken hierbij de geruchten van een aanslag op mijn leven. Ik zal hier verder geen uitspraken meer over doen", aldus de Poolse topvechter.

arek wrzosek verklaring

De aanslag heeft niet alleen voor opschudding gezorgd onder de volgers van Wrzosek, maar ook bij de leiding van Hemmers Gym. Nick en Cor Hemmers uiten hun bezorgdheid over mogelijke imagoschade voor hun kickboksschool, die niet direct betrokken was bij het incident.

Achtergrond van Arek Wrzosek

Wrzosek is vooral bekend van zijn tijd bij Glory Kickboxing, waar hij opzien baarde door Badr Hari knock-out te slaan met een trap naar het hoofd tijdens Glory 78 in Rotterdam Ahoy in 2021. Zijn rematch in maart 2022 werd overschaduwd door een incident waarbij hooligans het Glory-evenement in Hasselt verstoorden. Na dit incident werd Wrzosek door de kickboksorganisatie ontslagen.

Ondanks de ontkenning van Wrzosek, blijft de dader van de aanslag vooralsnog voorvluchtig. De autoriteiten zetten het onderzoek voort om meer duidelijkheid te krijgen over de toedracht en het motief achter dit incident.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws