Topkickbokser Arek Wrzosek mogelijk doelwit mislukte aanslag sportschool Breda Nieuws
Nieuws

Topkickbokser Arek Wrzosek mogelijk doelwit mislukte aanslag sportschool Breda

Topkickbokser Arek Wrzosek mogelijk doelwit mislukte aanslag sportschool Breda

Arek Wrzosek de voormalige Glory kickbokser en huidig KSW MMA-vechter was mogelijk het doelwit van de aanslag bij Hemmers Gym in Breda gisteren op klaarlichte dag.

De schietpartij heeft de aandacht getrokken van de lokale gemeenschap en de sportwereld. Volgens berichtgeving van BN/DeStem, gebaseerd op getuigenverklaringen en betrouwbare bronnen, was topkickbokser Arek Wrzosek mogelijk het doelwit van deze aanslag.

Trainingsdag Eindigt in Schrik

Arek Wrzosek, een prominente figuur in de kickbokswereld, was aanwezig in Hemmers Gym voor een trainingssessie. Na zijn training, bij het verlaten van de sportschool, werd er onverwachts geschoten op de auto waarin Wrzosek en enkele bekenden zich bevonden.

Details van het Incident

Diverse bronnen bevestigen dat de beschoten auto een Pools kenteken droeg, wat overeenkomt met de nationaliteit van Wrzosek. Het incident vond plaats net nadat Wrzosek en zijn gezelschap de parkeerplaats van de sportschool verlieten. De politie meldt dat ten minste één kogel afketste op het voertuig en een raam van de sportschool raakte.

Wrzosek is vooral bekend om zijn knock-out op Badr Hari en de rematch later in maart 2022 in Hasselt België, waarna er rellen ontstonden toen Hooligans het event kwamen verstoren wat leidde tot chaos in de zaal.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws