Aanslag was niet gericht op bekende kickboksschool: 'Vrees voor goede naam en levenswerk' Nieuws
Nieuws

Aanslag was niet gericht op bekende kickboksschool: 'Vrees voor goede naam en levenswerk'

Aanslag was niet gericht op bekende kickboksschool: 'Vrees voor goede naam en levenswerk'

De recente mislukte moordaanslag op de parkeerplaats van Hemmers Gym in Breda heeft diepe sporen nagelaten bij eigenaar Nick en zijn vader Cor, de oprichter van de wereldberoemde kickboksschool. Dit incident, waarbij topkickbokser Arek Wrzosek mogelijk het beoogde doelwit was, heeft geleid tot grote bezorgdheid over de reputatie van hun levenswerk.

Na veertig jaar van toewijding en hard werken vreest het duo dat hun familiebedrijf, een trots en gerespecteerd instituut in de vechtsportwereld, nu in een kwaad daglicht komt te staan. "Mensen oordelen snel," merkt Nick op tegen BN de Stem, bezorgd over de perceptie dat er iets inherent mis zou zijn met de vechtsportgemeenschap.

De mislukte aanslag

De aanslag, mogelijk gericht op Arek Wrzosek, een prominente figuur in de kickboks en MMA-wereld, heeft niet alleen de veiligheid maar ook de integriteit van de vechtsportgemeenschap in twijfel getrokken. Insiders benadrukken dat dit soort incidenten zich focussen op individuen en niet representatief zijn voor de vechtsport, kickboksen of sportscholen als geheel.

Het tweetal roept op tot een genuanceerde kijk op de situatie. Ze benadrukken dat de vechtsportwereld, net als elke andere gemeenschap, niet beoordeeld moet worden op basis van geïsoleerde incidenten. "De waarheid is volstrekt anders," stelt Cor, wijzend op de positieve impact en de waarden die Hemmers Gym al decennia lang uitdraagt.

Toekomst van Hemmers Gym

Ondanks de recente gebeurtenissen blijven Nick en Cor toegewijd aan hun missie om de vechtsport in een positief licht te stellen en hun sportschool als een veilige en respectvolle omgeving voor atleten te handhaven. Ze hopen dat de gemeenschap hun inspanningen en anderen in de sport zullen erkennen en blijven steunen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws