Topkickbokser vijf jaar cel in voor gewelddadige verkrachtingen Nieuws
Nieuws

Topkickbokser vijf jaar cel in voor gewelddadige verkrachtingen

Topkickbokser vijf jaar cel in voor gewelddadige verkrachtingen

Rodney G (47), voormalig topkickbokser moet vijf jaar de cel in. G. is veroordeeld voor het verkrachten van 4 vrouwen. Ook werd hem poging tot doodslag ten laste gelegd maar werd daar van vrijgesproken.

Er was 10 jaar geeist tegen G. die grote furore maakte in het kickboksen, zo meld de NOS gisteren. G. vocht hij bij diverse grote vechtsportorganisaties. Naast het kickboksen was G. ook actief als MMA-vechter en acteur.

Nu moet G. de cel in waarvan de rechter zegt dat er bruut geweld is gebruikt en er ernstig letsel aan de slachtoffers is toegebracht. Zo zouden bij enkele slachtoffers de keel zijn dicht geknepen en werden zij gedwongen urine te drinken.

Probleem

De slachtoffers ondervinden nog de psychische gevolgen van wat hun is aangedaan aldus justitie. De rechter typeerde de verkrachtingen als gewelddadig en vernederend voor de slachtoffers. G. had met de vrouwen een relatie.

De straf valt minder uit dan de geëiste 10 jaar, ook werd G. vrijgesproken van de poging tot doodslag. De dames in kwestie verklaarde dat G. ook zo zijn lieve kanten had. Bovendien erkent G. dat hij een probleem zou hebben.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws