Mohammed Jaraya de Glory ring weer in: 'Uitdager wil datum en locatie' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Mohammed Jaraya de Glory ring weer in: 'Uitdager wil datum en locatie'

Mohammed Jaraya de Glory ring weer in: 'Uitdager wil datum en locatie'

Mohammed Jaraya keert binnenkort terug bij Glory Kickboxing in de ring. Via Instagram laat de topvechter die recentelijk zijn contract verlangd zag weten dat zijn gevecht snel wordt aangekondigd. Aan tegenstanders zal geen tekort zijn, de eerste melde zich al via Twitter.

In een video gedeeld door Glory Kickboxing Brasil is te zien hoe Jaraya zich voorbereidt op zijn rentree. In het bijschrift staat dat Jaraya snel een gevecht zal hebben. In reactie daarop reageerde een Amerikaans lichtgewicht zich als tegenstander aan.

Brandon Cuttino ziet een gevecht wel zitten. De vechter staat op de pagina van de Glory website met lichtgewichten vermeld. ,,Ik ben beschikbaar Robbie Timmers (Matchmaker van Glory. red). Mijn paspoort ligt klaar. Zend mij de datum en locatie", aldus Cuttino.

Of Glory zal antwoorden op de uitdaging van Cuttino is niet bekend. Ervaring leert dat in de regel de matchmaking al klaar is als een vechter de ring in gaat. Dat Jaraya een terugkeer maakt zal veel fans met vreugde vervullen. De topvechter staat garant voor spektakel in de ring.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws