🎥 Rico Verhoeven houdt niet van valsspelers: 'die tijd is nu over' Nieuws
Nieuws

🎥 Rico Verhoeven houdt niet van valsspelers: 'die tijd is nu over'

🎥 Rico Verhoeven houdt niet van valsspelers: 'die tijd is nu over'

Rico Verhoeven is het boegbeeld van het kickboksen, als onbetwiste kampioen is hij blij met de komst van de nieuwe vechtsportbond NVB. Dit zal veel gaan betekenen voor het kickboksen als sport in ons land.

Gisteren werd de NVB gelanceerd in aanwezigheid van de grote namen van het kickboksen, waaronder Rico Verhoeven die tegen Vechtsport Info zegt blij te zijn dat de kogel eindelijk door de kerk is.

NVB Lancering: Een belangrijke dag voor kickboksen

De lancering van de NVB, die gisteren plaatsvond, werd bijgewoond door vooraanstaande figuren uit de wereld van het kickboksen, waaronder Rico Verhoeven. In een gesprek met Vechtsport Info benadrukte Verhoeven zijn enthousiasme over deze langverwachte ontwikkeling.

De oprichting van de NVB komt na een periode waarin verschillende onafhankelijke bonden afzonderlijk opereerden. De NVB streeft naar een samenwerking tussen deze bonden, een beweging die jarenlang is vermeden maar nu essentieel lijkt voor de groei van de sport.

Verhoeven over de impact van NVB

"Het was een bijeen geraapt zooitje, dat gaat nu veranderen," verklaarde Verhoeven. Hij benadrukte de positieve invloed van de samenwerking met NOC*NSF, wat meer zekerheid en structuur zal brengen in de sport.

Verhoeven wees ook op de noodzaak van kwaliteitsverbetering in training en lesgeven, iets wat nu verbeterd zal worden door de NVB.

Financiële transparantie en gelijkheid

Een ander belangrijk aspect van de NVB is het aanpakken van financiële onregelmatigheden die in het verleden zijn voorgekomen. De bond zal een cruciale rol spelen in het waarborgen van financiële transparantie en eerlijke afdrachten aan de bonden, wat bijdraagt aan een gezondere en meer gestructureerde vechtsportomgeving.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws