🎥 Topbokser Anthony Joshua slaat trainer op zijn kaak: 'incasseren' Nieuws
Nieuws

🎥 Topbokser Anthony Joshua slaat trainer op zijn kaak: 'incasseren'

🎥 Topbokser Anthony Joshua slaat trainer op zijn kaak: 'incasseren'

Anthony Joshua leek tijdens een trainingssessie per ongeluk zijn trainer Ben Davison in het gezicht te slaan. Of was het toch een misser? De beelden op sociale media veroorzaken discussie onder fans.

Davison deelde de clip op zijn Instagram-verhaal. We zien Joshua uithalen terwijl Davison de pads vasthoudt. De klap lijkt te landen, maar sommigen betwijfelen of dat echt het geval is.

Fans op Twitter zijn verdeeld. Sommigen beweren dat Joshua miste, terwijl anderen denken dat hij de klap wel degelijk landde, maar de kracht verminderde.

Joshua raakt trainer vol in het gezicht

Joshua en Davison werken sinds december 2022 samen. De samenwerking resulteerde in twee overwinningen voor Joshua, waaronder een spectaculaire knock-out van Francis Ngannou.

Joshua koos Davison als zijn nieuwe trainer omdat hij zijn stijl niet probeert te veranderen. In plaats daarvan richt Davison zich op het versterken van Joshua's natuurlijke attributen, zoals zijn explosiviteit.

De discussie over de klap op Davison toont de betrokkenheid van fans bij Joshua's carrière. De Britse bokser hoopt zijn titels te herwinnen en de discussie over zijn trainingsmethoden zal ongetwijfeld voortgaan totdat hij weer in de ring staat.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws