Mike Tyson uitgedaagd voor gevecht door bekende acteur: 'Ik doe het gratis' Nieuws
Nieuws

Mike Tyson uitgedaagd voor gevecht door bekende acteur: 'Ik doe het gratis'

Mike Tyson uitgedaagd voor gevecht door bekende acteur: 'Ik doe het gratis'

Michael Jai White, de bekende acteur , is op zoek naar een nieuwe uitdaging. De Amerikaan blijkt open te staan voor een bokspartij tegen niemand minder dan Mike Tyson.

Dat White bekend van zijn acteer rollen als Gambol in The Dark Knight, Al Simmons in Spawn en Jax Briggs in Mortal Kombat: Legacy heeft ervaring als vechter en doet al jaren aan diverse vechtsporten.

Jarenlange Martial Arts ervaring

White heeft een indrukwekkende achtergrond in martial arts. Hij begon op zevenjarige leeftijd met Jiu Jitsu en heeft door de jaren heen verschillende disciplines onder de knie gekregen. Toch onthult hij nu graag zijn bokskunsten te willen testen in de ring.

Uitdaging geaccepteerd

Tijdens een interview met VladTV werd White gevraagd of hij bereid zou zijn tegen Tyson te vechten. Zijn antwoord was kristalhelder:

"Natuurlijk." ”Boksen tegen Mike Tyson? Dat zou ik geweldig vinden. Ben je gek? Waarom zou ik zoiets niet doen?" White wil zelfs gratis de ring in tegen de bokslegende.

Whit zal wel even moeten wachten want Mike Tyson bokst deze zomer tegen YouTube ster en prof bokser Jake Paul in een gevecht welke live op NEtflix zal worden uitgezonden

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws