🎥 Boksicoon Anthony Joshua maakt overstap naar kickboksen? Nieuws
Nieuws

🎥 Boksicoon Anthony Joshua maakt overstap naar kickboksen?

🎥 Boksicoon Anthony Joshua maakt overstap naar kickboksen?

Anthony Joshua, het Britse boksicoon en voormalig wereldkampioen, heeft fans versteld doen staan met een video waarin hij een hoge trap laat zien. De video roept de vraag op of Joshua overweegt om over te stappen naar kickboksen.

Joshua's bewezen boksvaardigheden

De boksvaardigheden van Joshua zijn alom bekend. In zijn laatste wedstrijd in maart van dit jaar versloeg hij voormalig UFC zwaargewicht kampioen Francis Ngannou.

Het gevecht met Ngannou vond plaats volgens de standaard boksregels, maar het had ook een MMA-gevecht kunnen zijn, waar ook trappen zijn toegestaan.

Verrassende traptechniek

De video die Joshua vandaag in zijn Instagram-verhaal plaatste, toont hem een ​​aardige high kick uitvoerend. Dit heeft fans aan het fantaseren gezet over de mogelijkheid dat hij zou overstappen naar kickboksen.

Of Joshua daadwerkelijk van plan is om kickboksen te gaan doen, is onduidelijk. De video kan simpelweg een demonstratie zijn van zijn trainingsinspanningen of een hint naar een toekomstige carrièrestap.

De fans zullen het afwachten en zien wat de toekomst brengt voor Joshua. De video heeft in ieder geval voor veel speculatie en discussie gezorgd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws