Top MMA-vechter dood inbreker! Overlijdt zelf aan schotwonden Nieuws
Nieuws

Top MMA-vechter dood inbreker! Overlijdt zelf aan schotwonden

Top MMA-vechter dood inbreker! Overlijdt zelf aan schotwonden

Tanner William Marlow een top MMA-vechter, is op kerstavond overleden aan schotwonden die hij opliep tijdens een vuurgevecht met een inbreker. Marlow doodde de inbreker in een vuurgevecht maar overleed even later zelf.

De twee mannen die omkwamen waren Tanner William Marlow, 30, en Jacob Keanu Campos Malena, 30. Volgens een onderzoek door de politie van Bakersfield in Californië, was een van de mannen de vriend van de vrouw die de woning huurt waar de schietpartij plaatsvond. Malena die gewapend was met een pistool drong de woning binnen.

Goeie gozer

Een man die al in de woning was (Marlow), was ook gewapend en confronteerde de man die binnendrong, wat resulteerde in de schietpartij. Niemand anders raakte gewond. Marlow was een Mixed Martial Artist (MMA) die de professionele naam "The American Psycho" gebruikte. Zijn record was 4-0-0.

Marlow vocht onder de vlag van Legacy Fighting Alliance (LFA) en stond onder managementvan Iridium Sports. Deze plaatste een emotioneel bericht op social media omtrent de dood van de vechter.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws