Toch geen Verhoeven vs Overeem tijdens Glory 80 in België Nieuws
Nieuws

Toch geen Verhoeven vs Overeem tijdens Glory 80 in België

Toch geen Verhoeven vs Overeem tijdens Glory 80 in België

Rico Verhoeven en Alistair Overeem zullen niet tegenover elkaar staan tijdens Glory 80 op 19 maart. Er gingen geruchten dat de twee topatleten zouden aantreden.

Een vertegenwoordiger van Glory meldt onze redactie dat een gevecht tussen Verhoeven en Overeem niet geboekt staat voor Glory 80 welke plaats zal vinden in Hasselt. Eerder melden diverse bronnen ons dat dit het geval zou zijn.

,,Er waren een aantal bronnen die het gevecht noemden, aangezien het een gerucht was hebben wij het zo ook zo gebracht", zegt Alex Kowalski redacteur. ,,Er was nog niets zeker, overige media zoals Sportnieuws hebben ons artikel niet goed gelezen en verkeerd vertaald. "

Geruchten

Tijdens Glory 80 staat wel een gevecht tussen Badr Hari en de Pool Arkadiusz Wrzosek geboekt. Dit zal een herkansing zijn van hun eersre gevecht in 2021 waar de Pool Badr knock-out trapte. Ook zal Luis Tavares de strijd aan gaan tegen lichtzwaargewicht kampioen Artem Vakhitov.

Verwacht word dat begin volgende week meer bekend wordt over het Glory 80 evenement. en de invulling van de vechtkaart.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws