Rico Verhoeven ziet MMA overstap niet zitten: 'Niks voor mij'
Home / Nieuws / Rico Verhoeven ziet MMA overstap niet zitten: ‘Niks voor mij’

Rico Verhoeven ziet MMA overstap niet zitten: ‘Niks voor mij’

Rico Verhoeven ziet MMA overstap niet zitten: 'Niks voor mij'

Rico Verhoeven was de kickbokser van 2021. Een jaar dat eindigde met 0 verliezen en 3 overwinningen. Waaronder die in de epische wedstrijd, gewonnen op TKO tegen Jamal Ben Saddik.

Een succes dat hem in staat stelde het record voor Glory titel verdedigingen te vestigen (10) en in vijftien wedstrijden ongeslagen te blijven. Ben Saddik verving de geblesseerde Alistair Overeem, de voormalige UFC-legende die onlangs besloot terug te keren naar het kickboksen.

Het pad van Overeem en het winstrecord van Verhoeven hebben velen ertoe gebracht een mogelijke overgang naar MMA te veronderstellen. Een idee dat onmiddellijk door de Nederlandse kampioen wordt afgeschoten.

Andere sport

,,Ik kan niet wachten om tegen een legendarische vechter als Overeem in de ring te staan, het is wachten op een datum”, zei Verhoeven. Waarvan verwacht wordt dat hij op 19 maart tijdens Glory 80 tegen Overeem zal vechten (onbevestigde bronnen. red). ​

,,Overeem was overal kampioen behalve in de UFC. Wat mij betreft is dit mijn wereld, kickboksen. Ik voel me niet aangetrokken tot MMA. Ik heb niet de juiste prikkels om de beste te worden in die discipline, dus ik beschouw mijn overgang als nutteloos. MMA is totaal een andere sport”.

Bekijk ook

‘Ik dacht F*CK YOU!’ Topvechter Gilbert Yvel over neerslaan scheidsrechter

Hij was ook nog eens de trainer van de vechter waar ik tegenover stond

‘Idioot!’ Boze fan kopstoot worstelaar en krijgt pak slaag (video)

De man die zelf flink uit de kluiten gewassen is schroomde niet

‘Vader’ (41) sloopt 26-jarige op vernederende wijze (video)

Zijn tegenstander maakte geen enkele kans

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page