IDIOOT: TikTok-ster gooit poeder in gezicht topbokser Paulie Malignaggi (video) Nieuws
Nieuws

IDIOOT: TikTok-ster gooit poeder in gezicht topbokser Paulie Malignaggi (video)

IDIOOT: TikTok-ster gooit poeder in gezicht topbokser Paulie Malignaggi (video)

Corey B, de bekende TikTok-ster gooide afgelopen nacht poeder in gezicht van ex-bokskampioen Paulie Malignaggi. De bokser die ringende zat bij de wedstrijd tussen ex-NBA speler en hiphopper Aaron Carter werd wild en ging op de Tiktokker af.

Malignaggi was een gastcommentator toen ex-NBA-speler Odom muzikant Aaron Carter versloeg in een bizarre bokswedstrijd tussen beroemdheden. Malignaggi werd aangevallen terwijl hij het gevecht van Lamar Odom vanaf de eerste rang zag.

Maar ook op de eerste rang stond Corey B, een bekende persoonlijkheid opa sociale media, die 6,8 MILJOEN volgers heeft op TikTok. Vervolgens brak er een fysieke woordenwisseling uit tussen de bokser en de Tik Tokker, die besloot een greep uit een schaal met talkpoeder te doen en in het gezicht van Malignaggi te gooien.

Geluksvogel

Ten grondslag aan de vete tussen de twee ligt een Instagram bericht waar de bokser de TikTokker voor lul zette. Op het incident afgelopen nacht reageerde de bokser door te zeggen; "Je hebt geluk dat je vanavond bodyguards had die je redde."

Malignaggi was in 2017 verwikkeld in een verhit geschil met UFC-superster Conor McGregor (32) na een beruchte sparringsessie. Malignaggi stormde het kamp van McGregor uit voorafgaand aan het gevecht van de Ier met Floyd Mayweather nadat beelden van een betwiste knock-down waren uitgelekt waarin te zien was dat Malignaggi KO ging.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws