Shitshow: Lamar Odom mept Aaron Carter 'KO' (video) - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Shitshow: Lamar Odom mept Aaron Carter ‘KO’ (video)

Shitshow: Lamar Odom mept Aaron Carter ‘KO’ (video)

Lamar Odom, voormalig NBA-ster zei dat hij erop gebrand was om Aaron Carter te verslaan in hun bokswedstrijd en dat is precies wat hij deed. De twee beroemdheden stonden afgelopen nacht tegenover elkaar in The Showboat Hotel in Atlantic City, New Jersey. Noch Odom noch Carter hadden eerdere bokservaring, en dat bleek duidelijk tijdens de oefenwedstrijd.

Beroemdheden Odom en Carter stonden tegenover elkaar in een oefenbokswedstrijd, waarbij voormalig UFC-kampioen Chuck Liddell als gastscheidsrechter diende. Dit soort bokswedstrijden lijken een soort hype te worden, met bekende namen als Jake en Logan Paul die veel in het nieuws zijn.

Carter is een Amerikaanse pop- en hiphop zanger en de jongere broer van zanger Nick Carter van de Backstreet Boys. Odom boekte grote successen als basketbal speler in de NBA. Odom woog 239,5 pond voor het gevecht, terwijl Aaron Carter de weegschaal slechts 175 pond aantikte. Ook het lengte verschil was groot.

Ellendig gevecht

Voorafgaand aan de wedstrijd sprak Odom met TMZ en deed de voorspelling dat hij Carter zou vernietigen. Alhoewel het gevecht flink wat aandacht trok vonden critici het maar een”shitshow” en niet bokssport waardig.

,,Het kan me echt geen fuck schelen. Ik ben voorbereid. Ik weet niet tegen wie hij aan het sparren is, maar ik weet dat mijn sportschool vol zit met jongens die kunnen vechten, en ik ben aan het sparren en ik heb een hele goede trainer”, zei Odom vooraf.

,,Hij heeft shit gepraat, maar ik ga hem vroeg laten slapen. Ik weet niet in welke ronde ik hem knock-out ga slaan. Ik vroeg zijn vriendin gisteren, in welke ronde wil je hem wakker maken? Ze antwoordde niet”, zei Odom.

Bekijk ook

Stratenmaker slaat zichzelf KO! Krijgt trap na, breekt enkel (video)

Jezelf knock-out slaan is niet leuk

Mike Tyson verbreekt stilzwijgen over slaan man in vliegtuig

Mike Tyson heeft zijn stilzwijgen verbroken over het geweldsincident

Bekende MMA-vechter neergeschoten in cafe tijdens vechtpartij

De bekende vechter werd net voor sluitingstijd neergeschoten

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page