Tayfun Ozcan zegt af voor comeback gevecht: 'Doet belofte aan fans' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Tayfun Ozcan zegt af voor comeback gevecht: 'Doet belofte aan fans'

Tayfun Ozcan zegt af voor comeback gevecht: 'Doet belofte aan fans'

Tayfun Ozcan, de Turks-Nederlandse topvechter en meervoudig Enfusion kampioen, heeft aangekondigd dat hij zijn langverwachte terugkeer naar de kickboksring op 16 februari niet zal maken.

"Met een zwaar hart moet ik jullie inlichten dat ik niet zal vechten op 16 februari," deelde Ozcan mee, die sinds juni 2023 aan de zijlijn heeft gestaan na een verlies tegen Superbon Singha Mawynn tijdens ONE Fight Night 11 in Bangkok, Thailand.

Blessureleed Houdt Ozcan Buiten de Ring

Voorbereidingstijd tekort door blessures

Ozcan, die gepland stond om te vechten tijdens het Alpha Fight Series evenement in Dubai, getiteld 'Australia vs The World', heeft te kampen met blessures die hem onvoldoende tijd geven om zich optimaal voor te bereiden. "Ik heb te maken met een aantal blessures, wat mij te weinig tijd laat om mij top voor te bereiden," legt Ozcan uit, die duidelijk teleurgesteld is over het moeten afzeggen van het gevecht.

Tayfun Ozcan belooft sterke terugkeer

Vuur en belofte aan fans

Ondanks de tegenslag, is Ozcan vastberaden om sterk terug te komen. "Ik zit vol vuur, omdat het een tijd geleden is dat ik heb gevochten en ik beloof jullie een geweldige show als ik weer vecht. Ik zie jullie snel," zegt Ozcan, die zijn fans bedankt voor hun geduld en steun tijdens deze periode. Zijn vastberadenheid en passie voor de sport blijven onverminderd, ondanks de uitdagingen die hij momenteel het hoofd moet bieden.

Alpha Fight Series in Dubai ondervindt meer tegenslagen

Het Alpha Fight Series evenement in Dubai heeft niet alleen de afzegging van Tayfun Ozcan moeten verwerken, maar ook die van voormalig Glory kickbokser Mohammed Jaraya. Jaraya wordt vervangen door Harut Grigorian, de voormalige Glory-kampioen weltergewicht, wat aantoont dat het evenement ondanks tegenslagen, toch een spectaculaire line-up weet te behouden. Fans kunnen zich nog steeds verheugen op spannende gevechten en topatleten die de ring zullen betreden.

tayfun

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws