8-Man Tag Team-wedstrijd gepland voor WWE Raw deze maandag Pro Wrestling
Pro Wrestling

8-Man Tag Team-wedstrijd gepland voor WWE Raw deze maandag

8-Man Tag Team-wedstrijd gepland voor WWE Raw deze maandag

De deelnemers aan de WrestleMania Showcase Match voor heren zullen te zien zijn tijdens een 8-Man Tag Team Match op 27 maart 2023, aflevering van WWE Monday Night Raw.

WWE heeft aangekondigd dat Angelo Dawkins en Montez Ford van The Street Profits zullen samenwerken met Ricochet en Braun Strowman om het op te nemen tegen de Alpha Academy en de Viking Raiders. Alle vier deze tag-teams zullen deelnemen aan een Fatal 4-Way Match bij WrestleMania.

Brock Lesnar en Omos

Maar voorlopig moeten ze elk een nacht proberen samen te leven met hun teamgenoten voordat ze proberen de suprematie van het tag-team te vestigen tijdens de show of shows. Deze maandagavond op Raw krijgt de Men's Fatal 4-Way Tag Team WrestleMania Showcase Match een als geen ander voorproefje wanneer de teams samenwerken voor een Eight-Man Tag Team Match.

The Street Profits werken samen met Braun Strowman en Ricochet om het op te nemen tegen Alpha Academy en The Viking Raiders. The Street Profits en Strowman & Ricochet hadden onlangs een backstage-confrontatie op SmackDown, waardoor de intriges voor deze wedstrijd nog groter werden.

Wie krijgt het momentum op weg naar WrestleMania? 

WWE Raw (3/27)

WrestleMania weeg moment voor Brock Lesnar en Omos

Miz TV met Becky Lynch, Lita & Trish Stratus

8-Man Tag Team Match: Braun Strowman, Ricochet, Angelo Dawkins, & Montez Ford vs. Otis, Chad Gable, Ivar, Erik

Cody Rhodes tegen Solo Sikoa

Rick Boogs deed ook een uitdaging uit gaan voor een wedstrijd met Baron Corbin.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws