Stoned als een garnaal! McGregor schept op over rijkdom Nieuws
Nieuws

Stoned als een garnaal! McGregor schept op over rijkdom

Stoned als een garnaal! McGregor schept op over rijkdom

Conor McGregor schept op over zijn rijkdom tijdens het roken van een joint in een Rolls Royce. De Ier blijft opscheppen over zijn rijkdom nadat hij recentelijk nog zijn concurrenten de ogen uitstak met zijn verdiensten van het gevecht tegen Dustin Poirier.

Zittend en zoals het eruit ziet blowend in een Rolls Royce, kon de steenrijke Ier het weer eens niet nalaten op te scheppen over zijn ultieme rijkdom. ,,"Ik ben rijker dan de hele UFC-selectie bitch, ik ben Rick Ross", schreef de UFC-ster bij zijn post op social media.

Ik ben de aller rijkste

,,Rollend door Miami, de rijkste UFC'er ooit in de geschiedenis. Gewoon wauw. Knijp me, ik ben krachtig. Rolls Royce Miami. De sleutel om de stad te openen. " De Ier verblijft al lange tijd in Amerika waar hij zijn luxe levensstijl graag ten toon spreidt.

En waarom ook niet, bedenkende dat slecht een aantal jaren geleden de topvechter nog in de rij stond voor een uitkering en geen droog brood had om te eten. Verwacht wordt dat McGregor in 2022 terugkeert in actie. Na zijn beenbreuk opgelopen tegen Poirier afgelopen zomer werk de Ier aan zijn herstel.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws