Kapot getrapt been UFC-ster McGregor er zeer slecht aan toe MMA Nieuws
MMA Nieuws

Kapot getrapt been UFC-ster McGregor er zeer slecht aan toe

Kapot getrapt been UFC-ster McGregor er zeer slecht aan toe

Conor McGregor's kuitbeen is twee weken na zijn gevecht op UFC 257 nog steeds zwaar opgezwollen. Dustin Poirier blijkt flink wat schade te hebben toegebrachte zijn venijnige trappen.

De trappen naar de kuit van McGregor kwamen ogenschijnlijk goed aan. Op foto's is te zien dat deze nog heviger te lijkt opgezwollen, dan vlak na de wedstrijd.

Nadat hij te maken had gehad met Dustin Poiriers kuittrappen tijdens UFC 257. Liep McGregor erg mank en beschreef hij een zwelling ter grootte van een American football op zijn been.

Zware schade

,,Mijn been is helemaal dood, en hoewel ik het gevoel had dat ik het onder controle had. Trok het helemaal door in de spier aan de voorkant van het been, en het was ernstig aangetast," zei de Ier. ,,Het is net een American football in mijn schoen op dit moment."

Kapot getrapt been UFC-ster McGregor er zeer slecht aan toe

McGregor zou cryotherapie gebruiken om pijn en ontsteking te verminderen. Maar bijna twee weken later heeft de voormalige kampioen nog steeds te maken met de schade die zijn been van Poirier heeft opgelopen.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/mma-nieuws/alistair-overeem-mijn-ufc-debuut-was-de-beste-ooit-video/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws