Ilias Ennahachi slaat rivaal knock-out tijdens ONE FC bantam debuut Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Ilias Ennahachi slaat rivaal knock-out tijdens ONE FC bantam debuut

Ilias Ennahachi slaat rivaal knock-out tijdens ONE FC bantam debuut

Ilias Ennahachi maakte vandaag een succesvol debuut in de bantamgewicht divisie van ONE Championship door Aliasghar Ghodratisaraskan via knock-out te verslaan.

Voor Ennachai de voormalige ONE vlieggewicht kampioen kickboksen was het vandaag zijn debuut in de bantam divisie van de organisatie. Ghodratisaraskan de opponent van Ennahachi ging ten onder in ronde 2 door een linkerstoot van de Marokkaans-Nederlandse topvechter bleek teveel.

Ilias Ennahachi slaat Aliasghar Ghodratisaraskan knock-out

Eerder dit jaar stelde Ennahachi zijn vlieggewicht titel vacant. Hij zou deze op 14 januari in Bangkokverdedigen tegen Superlek Kiatmoo9 uit Thailand bij ONE op Prime Video 6. Maar leverde de titel in omdat hij de vlieggewicht limiet van 135 pond niet kon te halen terwijl hij gehydrateerd was.

Naast Ennahachi wist Bogdan Shumarov die ook uitkomt voor het zelfde team SB Gym een dikke knock-out te scoren op Marwen Houli.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws