Slap Jezus in 'baby luier' naar weging wangklap wedstrijd | video Nieuws
Nieuws

Slap Jezus in 'baby luier' naar weging wangklap wedstrijd | video

Slap Jezus in 'baby luier' naar weging wangklap wedstrijd | video

Slap Jezus is een van de markantste figuren van wang klap organisatie Power Slap, hij kwam opdagen een baby luier voor de weging van zijn wedstrijd van vandaag.

UFC-president Dana White lanceerde onlangs zijn nieuwe vechtsport onderneming, Power Slap League, die op 18 januari zijn televisiedebuut maakte. Bij deze zeer controversiële sport slaan twee atleten elkaar totdat er één wordt uitgeschakeld of toegeeft.

Hoewel de de sport in Amerika goed ingeburgerd is, slaagde de weltergewicht titelkandidaat 'Slap' Jesus Gaspar er zeker in om de kijkers te verrassen toen hij de officiële wegingen binnenliep voor zijn wedstrijd tegen Michael Smit met een baby luier aan.

'Slap Jesus' lukt het altijd om te entertainen

In de derde aflevering van de Power Slap League liet 'Slap Jesus' iedereen, inclusief Dana White, in verbazing achter toen hij zich uitkleedde om zich voor te bereiden om op de officiële weegschaal te stappen en zijn unieke onderkleding keuze onthulde. In een video die op Twitter werd gepost, reageerde White op het moment en verklaarde:

"Slap Jesus' lukt het altijd om te entertainen. De man komt opdagen bij de weging in een luier voor het grootste gevecht van zijn leven. Het komt erop neer dat deze man een concurrent is... de eerste klap, en tot nu toe heeft het voor hem gewerkt", aldus White.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws