Andrew Tate verliest hoger beroep! 'Situatie uitzichtloos' Nieuws
Nieuws

Andrew Tate verliest hoger beroep! 'Situatie uitzichtloos'

Andrew Tate verliest hoger beroep! 'Situatie uitzichtloos'

Andrew Tate, voormalig professioneel kickbokser en Amerikaans-Britse influencer, blijft nog zeker tot eind februari vastzitten.

Vorige week bepaalde een Roemeense rechter dat Tate dertig dagen langer in voorarrest moet. Tate werd eind december opgepakt, evenals zijn broer en twee Roemeense vrouwen, die verdacht worden van onder meer mensenhandel, verkrachting en het vormen van een criminele organisatie. Tate ging in hoger beroep tegen de uitspraak, maar kreeg gisteren van de rechter te horen dat hij toch in de cel moet blijven.

Andrew Tate slachtoffer van de politiek

De openbaar aanklagers denken dat de verdachten achter een criminele organisatie zitten met als doel 'vrouwen te rekruteren, te huisvesten en uit te buiten door hen te dwingen pornografisch materiaal te maken dat tegen betaling online te bekijken is'. Tate ontkent alle beschuldigingen en vroeg de rechter eerder al om vrijlating, maar die ging daar niet in mee. Volgens insiders wordt de situatie voor Tate aardig uitzichtloos.

In 2016 raakte Tate voor het eerst in opspraak toen hij uit het tv-programma Big brother werd gezet omdat op beeld was vastgelegd hoe hij een vrouw aanviel. Nadat hij uit het programma was gezet, schreef Tate op Twitter dat 'vrouwen verantwoordelijkheid moeten dragen voor seksueel misbruik'. Hierom werd hij verbannen van verschillende sociale mediakanalen. Sinds Elon Musk Twitter overnam, heeft Tate zijn account terug.

2 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws