Schokkende dood 28-jarige Bare Knuckle vechter! 'Had gepraat' Nieuws
Nieuws

Schokkende dood 28-jarige Bare Knuckle vechter! 'Had gepraat'

Schokkende dood 28-jarige Bare Knuckle vechter! 'Had gepraat'

Jerald Gregori, een professionele mixed martial artist en blote vuist vechter is op 28-jarige leeftijd overleden. De jonge vechter die zijn volgende gevecht geboekt had staan bij de BKFC organisatie pleegde zelfmoord.

Bare Knuckle Fighting Championship President en oprichter David Feldman schreef op social media: “Bedroefd en geschokt door het plotselinge overlijden van Jerald Gregori. Als een van mijn vechters ooit ergens over moet praten, ben ik een telefoontje verwijderd."

Praat alsjeblieft

"Mensen hebben problemen en worden depressief, ik zal er altijd zijn als dat nodig is. Praat alsjeblieft met iemand. Erg verdrietig. RIP Jerald!” Gregori's moeder bevestigde later in dezelfde post het overlijden van haar zoon.

Gregori had volgens Tapology een 2-6 amateur MMA-record. Daarna stapte hij over op professioneel boksen en vechten met blote vusiten. Hij zou het opnemen tegen Guillermo Perez op BKFC 34 op 3 december in Hollywood, Florida. Gregori vocht eerder twee keer voor de organisatie en verloor beide keren in minder dan 50 seconden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws