Vechtbaas redt stikkende bokser van de dood: 'Net op tijd' (video)
Home / Nieuws / Vechtbaas redt stikkende bokser van de dood: ‘Net op tijd’ (video)

Vechtbaas redt stikkende bokser van de dood: ‘Net op tijd’ (video)

Vechtbaas redt stikkende bokser: 'KO' in 23 seconden (video)

Joey Beltran, voormalig BKFC zwaargewicht kampioen stikte bijna in zijn ontbijt eerder deze week. Vechtbaas David Feldman van BKFC redde de vechter van de dood door snel in te grijpen.

Bare Knuckle FC is een van de meest brute blote vuist boks organisaties ter wereld. Om de ring in te stappen bij de organisatie moet je heel wat in je mars hebben en Beltran is er daar een van. De BKFC gevechten zijn niet zonder risico maar een strijd met zijn ontbijt koste Beltran bijna zijn leven eerder deze week.

Net op tijd

Beltran die afgelopen nacht zijn gevecht tegen Frank Tate verloor stikte bijna in zijn ontbijt. Gelukkig was BKFC baas Feldman alert en greep op tijd in: ,,Ik begon te stikken”, vertelde Beltran aan TMZ. ,,Ik kon het eten niet ophoesten. Ik stond op en raakte in paniek.”

Toevallig was BKFC-president David Feldman aan het ontbijten in hetzelfde restaurant toen de persoon die naast hem zat werd gewaarschuwd voor Beltrans paniek situatie. ,,Hij was aan het stikken. Hij probeerde het op te hoesten, maar hij maakte geen geluid en hij begon zelfs van kleur te veranderen”, zegt Feldman die de Heimlich-manoeuvre toepaste waardoor het eten naar buiten kwam.

Gelukkig liep dit goed af voor Beltran. Zijn gevecht met Tate verliep minder fortuinlijk. Tate sloeg Beltran knockout in ronde 1 in slechts 23 seconden.

Bekijk ook

'Holy sh*t wat een klap!' Snelheid is alles jonguh (video)

‘Holy sh*t wat een klap!’ Snelheid is alles jonguh (video)

De beste reactie op een aanval is een razendsnelle counter.

Rooie Rinus straft aanvallers af in oneerlijk straatgevecht (video)

Rooie Rinus slaat aanvallers plat in oneerlijk straatgevecht (video)

We zien het vaker video's van straat gevechten waar het er niet altijd eerlijk aan toe gaat

Paniek! Vechter stort in tijdens MMA-wedstrijd (video)

Veronika Smolková en Silvia Ambrušová stonden op DFN 7 vorige week tegenover elkaar in een MMA-amateur wedstrijd. Echter ontstond er flinke paniek

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page