'Schokkend!' Glory Kickboxing laat grote kans liggen volgens UFC-kampioen Nieuws
Nieuws

'Schokkend!' Glory Kickboxing laat grote kans liggen volgens UFC-kampioen

'Schokkend!' Glory Kickboxing laat grote kans liggen volgens UFC-kampioen

Aljamain Sterling UFC-ter en voormalig bantamgewicht kampioen vindt het schokkend dat Glory Kickboxing niet een van de grote vechtsportorganisaties is in Amerika.

Via Twitter laat Sterling weten die een groot fan en liefhebber is van Glory en haar vechters. "Het verbaast me nog steeds dat GLORY kickboxing niet een van de grootste vechtsport promotors in de VS is. Ik vind het geweldig om te zien hoe deze jongens er tegen aan gaan", schrijft Sterling.

Sterling reageert op een video die Glory op Twitter plaatste van Jan Kaffa die op 23 december zijn opwachting maakt tijdens Glory 90 in Rotterdam. Kaffa laat even zien uit welk hout hij gesneden is wat indruk maakte op de UFC ster.

Glory is in haar oude vorm regelmatig actief geweest in Amerika, echter sinds de herstart concentreert de organisatie zich op Europa. als wijzen signalen erop dat Marokko in 2024 wordt aangedaan. Wat de plannen met Amerika zijn i niet bekend.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws