🎥 Heldhaftige topvechter grijpt In bij gewelddadige overval: 'Vrouw zwaar gewond' Nieuws
Nieuws

🎥 Heldhaftige topvechter grijpt In bij gewelddadige overval: 'Vrouw zwaar gewond'

🎥 Heldhaftige topvechter grijpt In bij gewelddadige overval: 'Vrouw zwaar gewond'

Denis Stojnić, een bekende MMA-vechter, kickbokser en horecaondernemer is de held van de dag nadat hij tussenbeide kwam toen een vrouw in haar appartement zwaar werd mishandeld.

MMA-vechter, UFC en Golden Glory veteraan Stojnić greep in en achtervolgde de personen die de vrouw zwaar letsel toebrachten wat resulteerde in de arrestatie van vier jonge mannen.

Gewelddadige overval

Volgens rapporten van Crna Hronika, een gerespecteerde nieuwsbron, werd een groep gemaskerde jonge mannen en een minderjarig meisje betrapt op het mishandelen en wurgen van een vrouw. Deze gewelddadige actie ging gepaard met een overval in een appartement.

Stojnić, een bekende MMA-vechter en horecaondernemer, speelde een cruciale rol in deze gebeurtenis. Stojnić, die toevallig ter plaatse was, merkte de verdachte personen op en nam onmiddellijk actie. Zijn besluit om de verdachten te volgen en de politie in te lichten, toont zijn burgerzin en moed volgens de krant.

Succesvolle samenwerking met Politie

Dankzij de alerte reactie van Stojnić en de snelle interventie van de politie, konden de verdachten worden gearresteerd. Een van de gearresteerde overvallers is inmiddels geïdentificeerd.

Het slachtoffer van deze brute aanval is momenteel opgenomen in het KCUS-ziekenhuis. De toestand van het slachtoffer blijft een punt van zorg en benadrukt de ernst van het misdrijf.

Tijdens zijn tijd bij de UFC vocht Stojnić onder andere tegen de Nederlander Stefan Struve. Ook vocht hij bij golden Glory de voorloper van Glory Kickboxing.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws