Schietpartij in huis UFC-ster Jorge Masvidal! 'Man neergeschoten' Nieuws
Nieuws

Schietpartij in huis UFC-ster Jorge Masvidal! 'Man neergeschoten'

Schietpartij in huis UFC-ster Jorge Masvidal! 'Man neergeschoten'

Jorge Masvidal's vader is gearresteerd na een vermeende schietpartij in de woning van de voormalige UFC-vechter, het incident vond gisteren plaats.

De vader van de voormalige UFC-vechter Jorge Masvidal is donderdag, 4 mei 2023, gearresteerd na een vermeende schietpartij bij de woning van Masvidal in Miami, Florida. Masvidal's vader zou tijdens een discussie iemand hebben neergeschoten.

Volgens Andy Slater van Fox Sports 640 werd Masvidal's huis in Miami overspoeld door politieagenten na het incident. Volgens Slater heeft een politiefunctionaris bevestigd dat de vader van de UFC-ster werd gearresteerd nadat hij iemand had beschoten tijdens een discussie. Het slachtoffer werd door twee kogels in het bovenlichaam geraakt.

Vader van Jorge Masvidal gearresteerd voor neerschieten man

Masvidal zelf was niet aanwezig in zijn huis in Miami op het moment van het incident. Deze was bezig met de promotie van zijn aanstaande Gamebred Bareknuckle MMA-evenement, dat later vandaag plaats zal vinden in de FLA Live Arena in Sunrise, Florida.

Volgens een rapport van Fox News' Ryan Morik kwam de politie van Miami-Dade omstreeks 15.00 uur op Masvidal's huis aan. De politie arresteerde vervolgens één persoon in verband met de schietpartij. Het slachtoffer van de schietpartij werd naar een lokaal medisch centrum gebracht en verkeerde in stabiele toestand.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws