🎥 'Hou me tegen!' Straatgevecht UFC-ster Jorge Masvidal maar net voorkomen Nieuws
Nieuws

🎥 'Hou me tegen!' Straatgevecht UFC-ster Jorge Masvidal maar net voorkomen

🎥 'Hou me tegen!' Straatgevecht UFC-ster Jorge Masvidal maar net voorkomen

Jorge Masvidal vecht aankomende nacht tegen Gilbert Burns op UFC 287. Echter startte hij bijna een straatgevecht gisteren met rivaal Kevin Holland, wat maar net werd voorkomen.

Volgens een bericht van TMZ liep het maar net goed af tussen Masvidal en Holland die al eerder afgelopen week met elkaar een confrontatie aangingen in een hotel. Masvidal die voor zijn UFC-carrière een geduchte straatvechter was heeft al eerder met collega UFC vechters buiten de kooi gevochten. Hij zocht Colby Covington op en verkocht deze een paar klappen buiten een restaurant in Miami enige tijd terug.

Hollands manager, Oren Hodak, zegt dat zijn vechter het doelwit was van Masvidal nadat hij zich had gewogen voor UFC 287, net als bij de eerdere woordenwisseling die de krantenkoppen haalde.

Jorge Masvidal wil Kevin Holland een pak slaag geven op straat

Masvidal die het duidelijk op Holland voorzien had schreeuwde volgens getuigen; "Hou me tegen want ik ga hem een lesje leren." Gelukkig gebeurde dit ook want de fans zien beide liever vechten in de UFC-kooi.

70 claps
3 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws