Rico Verhoeven wint groot: Maar fans betalen de prijs bij Glory event Nieuws
Nieuws

Rico Verhoeven wint groot: Maar fans betalen de prijs bij Glory event

Rico Verhoeven wint groot: Maar fans betalen de prijs bij Glory event

Afgelopen weekend vond in het GelreDome in Arnhem een groots kickboksevenement plaats, georganiseerd door Glory. Het evenement trok veel bezoekers, waaronder beroemdheden.

Rico Verhoeven was een van de grote winnaars van de avond, waarbij hij maar liefst 500.000 euro verdiende door het winnen van een 8-man toernooi. Echter, niet alles verliep soepel voor de bezoekers van het evenement.

Parkeerproblemen en boetes

De politie van Arnhem heeft tijdens het evenement een groot aantal parkeerboetes uitgedeeld aan bezoekers die fout geparkeerd stonden. Dit gebeurde in een poging om de overlast voor omwonenden te verminderen, die vaak klagen over parkeerproblemen tijdens grote evenementen in het GelreDome.

De boetes werden uitgereikt als directe maatregel tegen het foutparkeren, wat inmiddels een veelvoorkomend probleem blijkt te zijn bij dergelijke gelegenheden.

Beroemdheden onder de bezoekers

"Omwonenden van het GelreDome ervaren regelmatig overlast van evenementen bezoekers die hun auto's in de woonwijken parkeren. Dit leidt tot verstopte straten en beperkte toegang voor de bewoners zelf", aldus een Poliieverklaring.

Onder de vele bezoekers van het Glory kickboksevenement bevond zich ook de bekende acteur Jason Statham. Hoewel het niet duidelijk is of hij ook een van de ongelukkigen was die een parkeerboete ontving, benadrukt zijn aanwezigheid de populariteit en het internationale karakter van het evenement.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws