Jamal Ben Saddik zorgt voor schok in het GelreDome: 'Maakt statement' Nieuws
Nieuws

Jamal Ben Saddik zorgt voor schok in het GelreDome: 'Maakt statement'

Jamal Ben Saddik zorgt voor schok in het GelreDome: 'Maakt statement'

Jamal Ben Saddik heeft vandaag voor en flinke schok gezorgd door te verschijnen in het GelreDome waar hij eigenlijk volgens velen in de ring had moeten staan.

Vandaag heeft Jamal Ben Saddik voor een flinke schok gezorgd door zijn verschijning in het GelreDome, waar hij volgens velen eigenlijk in de ring had moeten staan. Zijn aanwezigheid, buiten de ring, heeft zowel fans als critici verrast en leidt tot speculatie over de redenen achter deze onverwachte wending.

De Marokkaanse topvechter Ben Saddik verscheen aan de zijde van Nabil Khachab die mee doet in de 8 mans Glory zwaargewicht Grand Prix om in diens hoek te staan tijdens de gevechten.

Jamal Ben Saddik in het GelreDome

Ben Saddik die uitgesloten werd van deelname maar wel de titelhouders is maakt met ijn actie een duidelijk statement dat hij vandaag had moeten vechten.

Samen met teamgenoot Khachab liep Ben Saddik naar ring als een duidelijke uitdaging aan de organisatie en zijn positie als toernooi kampioen nog eens te verduidelijken.

15 claps
8 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws