Rico Verhoeven uitgedaagd door Hesdy Gerges: '29 oktober is perfect' Nieuws
Nieuws

Rico Verhoeven uitgedaagd door Hesdy Gerges: '29 oktober is perfect'

Rico Verhoeven uitgedaagd door Hesdy Gerges: '29 oktober is perfect'

Rico Verhoeven stapt op 29 oktober de ring in op zijn eigen evenement 'Hit It'. Een tegenstander is nog niet bekend, maar Hesdy Gerges ziet een rematch wel zitten. Deze meld zich dan ook als tegenstander.

Tegen de Telegraaf zegt Gerges vandaag Verhoeven opnieuw te willen ontmoeten in de ring. Het eerste gevecht werd gewonnen door Verhoeven op punten. Dit keer zal dat anders zijn volgens Gerges. „Geef me honderd dagen en ik knok tien keer zo hard", zegt Gerges.

,,Ik heb vorig jaar Rico’s salaris gered, nu is het aan hem om mijn carrière weer een boost te geven." Het gevecht waar Verhoeven voor staat ingepland vindt buiten vechstportorganisatie Glory plaats. De titel van Verhoeven staat dan ook niet op het spel.

Veel interesse

Gerges zijn laatste gevecht tegen Verhoeven was bij Glory, echter zal hij daar nooit meer in de ring verschijnen zo kondigde de vechter zelf ook aan. Ook Glory topman Scott Rudmann zegt dat dit nooit meer zal gebeuren. ,,Natuurlijk zal hij nooit meer vechten met GLORY, hij smeekte om een gevecht, maar we hebben zijn contract beëindigd na zijn laatste gevecht en hij zal nooit meer vechten in onze competitie", zo zegt Scott Rudmann recentelijk tegen onze redactie.

Hoeveel kans Gerges maakt om tegenover Verhoeven te staan moet blijken. Het management van Verhoeven geeft aan dat er veel interesse is voor een gevecht tegen Verhoeven. Naar alle waarschijnlijkheid zal eind deze maand meer bekend worden over de line-up van het evenement en de tegenstander van Verhoeven.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws