Rico Verhoeven uitgedaagd door Hesdy Gerges: '29 oktober is perfect'
Home / Nieuws / Rico Verhoeven uitgedaagd door Hesdy Gerges: ’29 oktober is perfect’

Rico Verhoeven uitgedaagd door Hesdy Gerges: ’29 oktober is perfect’

Rico Verhoeven uitgedaagd door Hesdy Gerges: '29 oktober is perfect'

Rico Verhoeven stapt op 29 oktober de ring in op zijn eigen evenement ‘Hit It’. Een tegenstander is nog niet bekend, maar Hesdy Gerges ziet een rematch wel zitten. Deze meld zich dan ook als tegenstander.

Tegen de Telegraaf zegt Gerges vandaag Verhoeven opnieuw te willen ontmoeten in de ring. Het eerste gevecht werd gewonnen door Verhoeven op punten. Dit keer zal dat anders zijn volgens Gerges. „Geef me honderd dagen en ik knok tien keer zo hard”, zegt Gerges.

,,Ik heb vorig jaar Rico’s salaris gered, nu is het aan hem om mijn carrière weer een boost te geven.” Het gevecht waar Verhoeven voor staat ingepland vindt buiten vechstportorganisatie Glory plaats. De titel van Verhoeven staat dan ook niet op het spel.

Veel interesse

Gerges zijn laatste gevecht tegen Verhoeven was bij Glory, echter zal hij daar nooit meer in de ring verschijnen zo kondigde de vechter zelf ook aan. Ook Glory topman Scott Rudmann zegt dat dit nooit meer zal gebeuren. ,,Natuurlijk zal hij nooit meer vechten met GLORY, hij smeekte om een gevecht, maar we hebben zijn contract beëindigd na zijn laatste gevecht en hij zal nooit meer vechten in onze competitie”, zo zegt Scott Rudmann recentelijk tegen onze redactie.

Hoeveel kans Gerges maakt om tegenover Verhoeven te staan moet blijken. Het management van Verhoeven geeft aan dat er veel interesse is voor een gevecht tegen Verhoeven. Naar alle waarschijnlijkheid zal eind deze maand meer bekend worden over de line-up van het evenement en de tegenstander van Verhoeven.

Bekijk ook

Kijk hier live! Badr vs Overeem persconferentie vandaag

Kijk hier live! Badr vs Overeem persconferentie vandaag

Vandaag zal GLORY om 12:00 uur een geplande persconferentie houden als onderdeel van de promotie voor het trilogie gevecht tussen Badr Hari en Alistair Overeem. Je kunt hier de persconferentie live volgen via onderstaande videospeler.

Klappen voor TikTokker in Zoom meeting gevecht: 'Alles kan' (video)

Klappen voor TikTokker in Zoom meeting gevecht: ‘Alles kan’ (video)

Frankie LaPenna de bekende TikTok ster kreeg een flink pak slaag van een MMA-vechter tijdens PFL 5 afgelopen vrijdag in Atlantic City, New Jersey, Amerika.

75 seconden knock-out door Carlos Ulberg UFC-Kampioen springt gat in de lucht

75 seconden knock-out: UFC-Kampioen springt gat in de lucht

Carlos Ulberg had iets meer dan een minuut nodig om de klus in Las Vegas te klaren

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page