Laatste seconde 'KO': Kooivechter Romero (45) sloopt tegenstander (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

Laatste seconde 'KO': Kooivechter Romero (45) sloopt tegenstander (video)

Laatste seconde 'KO': Kooivechter Romero (45) sloopt tegenstander (video)

Yoel Romero is weer op het goede spoor met een brute TKO op Alex Polizzi via TKO op 4:59 in de derde ronde tijdens het Bellator 280 co-main event in Parijs gisteravond.

De voormalige UFC-vechter Romero domineerde Polizzi gedurende de drie-ronde, licht zwaargewicht wedstrijd. Waarbij hij zijn rivaal te lijf ging en hem meerdere keren liet vallen. Na het gevecht kondigde Bellator aan dat Romero Melvin Manhoef zal ontmoeten tijdens het evenement op 23 september in Dublin.

Die wedstrijd stond aanvankelijk gepland voor vrijdag, maar Manhoef trok zich terug vanwege een blessure. Manhoef had zijn hand verwond na een achtervolging van enkele inbrekers. De Nederlandse topvechter sloeg daarbij een autoruit in,

Dit was Romero's eerste overwinning sinds 2018, toen hij Luke Rockhold knock-out sloeg in een UFC-middengewichtwedstrijd. Hij reed een verliezende reeks van vier gevechten. "The Soldier of God" tekende eind 2020 bij Bellator na een periode van zeven jaar bij de UFC.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws