'Rico Verhoeven slaat en trapt sterkste man eruit!' (video) Nieuws
Nieuws

'Rico Verhoeven slaat en trapt sterkste man eruit!' (video)

'Rico Verhoeven slaat en trapt sterkste man eruit!' (video)

Rico Verhoeven is een zwaargewicht kickbokskampioen met een harde stoot en trap, ook al staat hij niet echt bekend als een knock-out vechter kan je beter niet tegen een stoot of trap aanlopen.

Recentelijk trainde Verhoeven in Engeland bij de bekende Peter Fury, oom van boksicoon Tyson Fury. Daar trof hij ook UFC interim zwaargewicht kampioen Tom Aspinall en voormalig sterkste man Eddie Hall.

Het was Hall die gisteren een video reel op Facebook plaatste met de vraag wie het hardste slaat op een boksmachine, Verhoeven, Aspinall of hijzelf. Het was al snel duidelijk waar de voorkeur van de f

ans lagen.

Stoten als kanonskogels

"He is dat Rico Verhoeven", vroeg een fan in de comments. "Duidelijk Rico die het hardste stoot en trapt", schrijft een ander. Al was niet echt te zien wat de scores waren van de heren, waren de fans duidelijk"Rico".

Op 9 maart gaat Verhoeven de strijd aan tegen Sofian Laidouini die hij als eerste tegenstander treft in de zwaargewicht Grand Prix. Aan de prestaties van de kickbokskoning te zien kan Laidouni beter proberen de stoten en trappen van Verhoeven proberen te ontwijken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws