🎥 Gadver! Afgebeten stuk oor vechter te koop voor maken gewaagde documentaire Nieuws
Nieuws

🎥 Gadver! Afgebeten stuk oor vechter te koop voor maken gewaagde documentaire

🎥 Gadver! Afgebeten stuk oor vechter te koop voor maken gewaagde documentaire

Een historisch stukje vechtsport geschiedenis is te koop: een stuk afgebeten oor van straatvechter Alex, dat hij tijdens een berucht gevecht met Bashir 'Bash' Fakhouri bij KOTS in november 2011 verloor.

Het stuk oor wordt geveild om financiering te genereren voor een gedurfde documentaire over King of the Streets (KOTS), een beruchte ondergrondse vechtclub in Göteborg, Zweden. Het doel van de veiling op Kickstarter is om $47.000 op te halen voor het filmproject (lees verder onder video met het beruchte gevecht).

De documentaire nodigt kijkers uit om af te dalen in de duistere onderwereld van KOTS, waar vechters en organisatoren hun verhaal vertellen. In deze vechtclub gelden geen regels, geen rondes en geen morele grenzen. Het is een meedogenloze wereld waar vechters hun leven op het spel zetten voor een kans om de puurste vorm van gevecht te ervaren.

Wie koopt er nu een stuk afgebeten oor?

De film volgt het morele dilemma van de gewone man, vertegenwoordigd door Victor, een filmmaker die de draad van zijn gewone leven verliest wanneer hij KOTS ontdekt. Daarnaast belicht de documentaire de levens van verschillende vechters, waaronder de schurk, de familieman en de morele buitenstaander. Elk van hen werpt vragen op over ethiek, geweld en identiteit.

"De financiering van deze ongefilterde documentaire komt niet van grote mediabedrijven, maar van mensen zoals jij. De film belooft een rauwe, intieme en ongecensureerde kijk op deze duistere wereld. De vraag blijft: Ben je dapper genoeg om de spiegel in te stappen en te ontdekken wat er aan de andere kant ligt?"., daagt KOTS eventueel geïnteresseerden uit.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws