Rico Verhoeven scoort acteerrol in actiefilm naast Gerard Butler Nieuws
Nieuws

Rico Verhoeven scoort acteerrol in actiefilm naast Gerard Butler

Rico Verhoeven scoort acteerrol in actiefilm naast Gerard Butler

Rico Verhoeven (34) heeft zijn tweede grote filmrol te pakken. De wereldberoemde kickbokser zal te zien zijn in de aankomende actiefilm 'Den Of Thieves 2: Pantera', zo deelde hij enthousiast via Instagram. Ook 'Undercover'-actrice Nazmiye Oral (54) zal haar opwachting maken in deze film.

"Van de ene passie naar de andere! Met groot enthousiasme kondig ik aan dat ik een prominente rol zal vertolken in mijn tweede actiefilm, Den Of Thieves 2: Pantera," verklaart Rico bij foto's van achter de schermen. "Gedurende de afgelopen maanden hebben we met een fantastische cast aan deze film gewerkt. Licht, camera, actie!"

De verwezenlijking van een jongensdroom voor Rico Verhoeven: 'Een visitekaartje richting Hollywood'

Rico Verhoeven maakt jongensdroom waar

Het eerste deel van Den of Thieves verscheen in 2018. In het vervolg gaat Big Nick, gespeeld door Gerard Butler, naar Europa om zijn jacht op Donnie en de beruchte Panther-maffia voort te zetten. Deze criminelen hebben het gemunt op 's werelds grootste diamanthandel. Naast Butler zullen ook O'Shea Jackson Jr. een hoofdrol vertolken.

Maar Rico is niet de enige Nederlandse vertegenwoordiging in de film: ook actrice Nazmiye Oral zal haar opwachting maken in deze Hollywoodproductie, zo maakte haar agentschap Favor Talents bekend. Verwacht wordt dat zowel Rico als Nazmiye te zien zullen zijn in Den of Thieves 2: Pantera, dat naar verwachting in 2024 zal verschijnen.

In april ging Black Lotus, Rico's eerste film, in première. In de afgelopen jaren heeft Verhoeven nooit onder stoelen of banken gestoken dat hij droomde van een prominente filmrol. Hij heeft al wat ervaring opgedaan met kleinere rollen, zoals in Undercover, maar in Black Lotus stond hij echt in de schijnwerpers.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws