Allazov gaat alles uit de kast halen tegen Grigorian bij ONE Championship titelverdediging Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Allazov gaat alles uit de kast halen tegen Grigorian bij ONE Championship titelverdediging

Allazov gaat alles uit de kast halen tegen Grigorian bij ONE Championship titelverdediging

Chingiz Allazov staat tegenover Marat Grigorian bij ONE Fight Night 13 Bij ONE Fight Night 13. Allazov is klaar om alles uit de kast te halen om ervoor te zorgen dat hij de beste reeks van zijn carrière voortzet.

Na het winnen van de ONE Featherweight Kickboxing World Grand Prix en er beter dan ooit uit te zien in ONE Championship, heeft 'Chinga' zijn zinnen gezet op het wereldkampioenschap. Ondanks verschillende geannuleerde gevechten bleef Allazov gefocust op de taak die voor hem lag en kreeg hij uiteindelijk zijn kans bij ONE Fight Night 6 eerder dit jaar.

Met alle opbouw naar zijn gevecht met de kampioen en pound-for-pound nummer één Superbon, kwam de uitdager het gevecht in met totale focus. Met de beste prestatie uit zijn carrière tot nu toe stopte hij de divisiekoning in de tweede ronde en bereikte hij eindelijk het hoogtepunt van zijn carrière.

Allazov's verdediging van zijn titel wordt een showcase van zijn vooruitgang tegen Grigorian

Wanneer hij terugkeert naar het iconische Lumpinee Boxing Stadium in Bangkok, Thailand, op vrijdag 4 augustus zal Allazov laten zien hoever hij is gekomen. Hoewel het verdedigen van zijn titel al de motivatie is die Chingiz Allazov nodig heeft, is dit de juiste tegenstander om te laten zien hoever hij de afgelopen jaren is gekomen.

“We hebben hier in Thailand gewerkt, we hebben meer sparpartners meegenomen en veel mensen [kwamen], we trainen samen, we werken alleen aan individuele stijlen voor dit gevecht met Grigorian.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws