Rico Verhoeven krijgt rol als topcrimineel: 'Kluizen overvallen' (video)
Home / Nieuws / Rico Verhoeven krijgt rol als topcrimineel: ‘Kluizen overvallen’ (video)

Rico Verhoeven krijgt rol als topcrimineel: ‘Kluizen overvallen’ (video)

Rico Verhoeven in de rol van topcrimineel: 'Zwaarbewaakte kluizen overvallen'

Rico Verhoeven zal samen met zijn vrienden Timor Steffens en Joseph Klibansky in eerste aflevering StukTV-format De Kluis te zien zijn. Vanaf zaterdag 30 april start het vierde seizoen van de succesvolle serie.

In de rol van topcriminelen proberen Verhoeven, Steffens en Klibansky de door Giel, Thomas en Stefan van TeamSTUK zwaarbewaakte kluizen te overvallen. Het komende seizoen bevat zes afleveringen en is elke zaterdag vanaf 17.00 uur te zien op het kanaal van StukTV.

Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriens zijn de trotse oprichters van hét grootste Nederlandstalige YouTube-kanaal van Nederland. In De Kluis is te zien hoe overvallers, zes teams van drie bekende Nederlanders, de kluizen van de zwaarbewaakte bank in het futuristische Evoluon proberen te kraken.

Vijftig loodzware goudstaven

Aan bewakers Giel, Thomas en Stefan de taak om dit te voorkomen. Ze hebben alleen geen idee wie er gaan komen en wanneer de overvallers willen toeslaan. Eén van de bewaakte kluizen bevat vijftig loodzware goudstaven, die de topcriminelen binnen twee uur buiten het terrein moeten zien te krijgen.

Nieuw aan dit seizoen is de cryptokamer, waarin de overvallers cryptocoins ter waarde van vijftien goudstaven kunnen bemachtigen en kunnen uploaden met een USB-stick. Ook kunnen kijkers in de prijzen vallen en € 25.000 aan bitcoins winnen.

Bekijk ook

'Ik kom voor je!' Ngannou stelt datum Fury supergevecht voor

‘Ik kom voor je!’ Ngannou stelt datum Fury supergevecht voor

Francis Ngannou UFC-zwaargewicht kampioen heeft nog steeds zijn ogen stevig gericht op een crossover-supergevecht tussen hemzelf en boksster Tyson Fury.

Heftig! Woeste fans slaan MMA-vechter in elkaar: Rivaal doet doodleuk mee (video)

Heftig! Fans slaan vechter in elkaar: Rivaal doet doodleuk mee (video)

Srikant Sekhar, die naar verluidt werd aangevallen door de Afghaanse vechter Abdul Azim Badakshi en diens fans afgelopen vrijdag is zwaar gewond geraakt.

Meisje (12) verslaat 24-jarige in MMA-gevecht! '100 wedstrijden teveel'

Meisje (12) verslaat 24-jarige in MMA-gevecht! ‘100 wedstrijden teveel’

Er was hevige controverse toen de 24-jarige vrouwelijke MMA-vechter Momoko Yamazaki werd gematcht tegen het 12-jarige meisje Momo Shimizu.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page