Rico Verhoeven GAAT VIRAAL met nog een NIEUW speeltje: 'Monster' Nieuws
Nieuws

Rico Verhoeven GAAT VIRAAL met nog een NIEUW speeltje: 'Monster'

Rico Verhoeven GAAT VIRAAL met nog een NIEUW speeltje: 'Monster'

Rico Verhoeven mag zich naast topsporter, acteur en ondernemer, nu ook trotse eigenaar noemen van een gloednieuwe Ducati Motor. De kickbokslegende vierde onlangs zijn verjaardag en werd daarbij verwend met een prachtige Land Rover in Urban Automotive uitvoering.

Vandaag Rico Verhoeven deelt hij op social media zijn nieuwste aanwinst: een Ducati Motor die perfect past bij zijn stoere imago.

Ducati Motor in Rico's herkenbare stijl

De Ducati Motor is geheel in Rico's herkenbare stijl. De kleuren zijn afgestemd op die van zijn McLaren sportwagen, die hij regelmatig een nieuw kleurtje geeft door middel van wrappen. Ook pronkt de motor met het logo van Rico, dat inmiddels meer symboliseert dan alleen zijn topsportcarrière.

Rico heeft zich de afgelopen jaren succesvol geprofileerd als acteur en heeft daarnaast zijn eigen merk opgericht.

Verhoeven geniet van zijn nieuwe bolide

Op Instagram deelt Rico een video waarin hij te zien is terwijl hij trots op zijn nieuwe Ducati Motor stapt. Hij kan duidelijk niet wachten om met zijn nieuwe bolide de weg op te gaan.

De aanschaf van de Ducati Motor is een nieuw bewijs van Rico's succes en ondernemersgeest. De topsporter geniet duidelijk van het leven en laat dat zien met zijn prachtige wagenpark.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws