Jake Paul en Mike Tyson ruziën: 'Dure gastenlijst en meer...' Nieuws
Nieuws

Jake Paul en Mike Tyson ruziën: 'Dure gastenlijst en meer...'

Jake Paul en Mike Tyson ruziën: 'Dure gastenlijst en meer...'

Jake Paul en Mike Tyson bereiden zich voor op een confrontatie deze zomer in Texas, ondanks een leeftijdsverschil van bijna 30 jaar.

Tyson, die 58 zal zijn wanneer hij de ring betreedt, heeft aangegeven dat het gevecht een demowedstrijd zou zijn. Paul heeft dit tegengesproken en dringt erop aan dat het gevecht als een professioneel duel wordt beschouwd.

Volgens Paul, die zijn wens in een interview met FOX News uitte, hopen hij en Tyson dat het gevecht aan hun professionele records zal worden toegevoegd. "Mike en weten allebei dat dit een professioneel gevecht wordt. We dienden dat verzoek tenslotte in bij de commissie. Het wordt een totale oorlog, ik snap niet dat Mike ineens anders beweerd," verklaarde Jake.

Het wordt echt knokken

Paul, die negen van zijn tien professionele gevechten heeft gewonnen, met zijn enige nederlaag tegen Tommy Fury vorig jaar, gelooft dat Tyson ondanks zijn leeftijd een zware test zal zijn. "Ik denk dat hij me onderschat, dat denk ik echt," voegde hij eraan toe.

"Het is een zwaargewicht gevecht, hij is de grotere man, maar ik ben de snellere man. Hij is veel sterker, maar ik ben fris. Hij heeft ervaring. Ik ben slim, maar in de ring is hij misschien slimmer. Het is een echt interessante match-up."

Donald Trump als toeschouwer

Paul heeft ook de Amerikaanse presidentskandidaat Donald Trump uitgenodigd om bij het gevecht aanwezig te zijn. "Trump, als je dit bekijkt, dit is een uitnodiging," zei hij. "Ik weet dat je Tyson vroeger promootte, dus ik zou het geweldig vinden als je bij het gevecht bent."

Deze wedstrijd, met zijn mix van ervaring, kracht en snelheid, belooft een intrigerend spektakel te worden, vooral met de mogelijke aanwezigheid van hooggeplaatste gasten zoals Donald Trump

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws